BIZP.NL - Hét overzicht van managed hosting providers

ByteOnderneming:
Naam: Byte B.V.
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap (B.V.)
Opgericht: 01-05-1999

Contactinformatie:
De Ruyterkade 139
1011 AC Amsterdam
Nederland

Algemene informatie:

Aangesloten bij:
Gedragscode.com
SIDN
EurID

Bezoek de website:
www.byte.nl
Algemeen
Byte host alle Business Hosting klanten op een geavanceerd Linux server cluster. Dit is de meest stabiele, veilige en betrouwbare manier om uw website of applicatie online te zetten.

Cluster Hosting
De basis van Cluster Hosting houdt in dat uw website/applicatie door meerdere servers wordt ondersteund. Uw site staat niet op 1 fysieke server, maar elke dienst (webserver, databaseserver) draait op 2 of veel meer fysieke servers. Byte gebruikt al jarenlang clustertechnologie voor haar serverpark en is hierin zeer ervaren.

Voordeel 1: Redundantie
Voor elke dienst zijn meerdere fysieke servers. Het uitvallen van een webserver of FTP server heeft geen gevolgen voor de prestaties. U en uw bezoekers/gebruikers zullen het niet merken!
Natuurlijk heeft ook elke machine meerdere harde schijven, maar storingen van servers kunnen altijd voorkomen. Met een cluster merkt u hier niets van!
Naast het webcluster zijn voor alle ondersteunende diensten (FTP, DNS, POP/Imap, Mailverwerking, Service Panel) meerdere servers, die de hoogste graad van dienstverlening garanderen.

Voordeel 2: Load balancing
Aan de poort van het cluster staan load balancers. Deze servers zorgen voor de gelijkmatige verdeling van resources over de verschillende achterliggende webservers. Natuurlijk zijn er twee loadbalancers, zodat het uitvallen van 1 loadbalancer geen gevolgen heeft voor de prestaties.

Voordeel 3: Live onderhoud
Omdat uw website/applicatie op meerdere machines draait, merkt u niets van het klein onderhoud, dat Byte regelmatig uitvoert. Zo is de software altijd up to date, zonder dat u of uw bezoekers dat merken.

Advanced Cluster Hosting
Byte heeft het concept van Cluster Hosting verder uitgebouwd, om de kans op dataverlies en overbelasting te minimaliseren.

Voordeel 4: Replicatie databases
Van elke databaseserver zijn er 2! Byte repliceert (maakt direct een kopie) van uw database. Het uitvallen van uw primaire databaseserver leidt niet tot dataverlies. Alhoewel er nog nooit een primaire databaseserver is uitgevallen, is zo'n live replicatie toch een veilig idee. De replicatie is direct te activeren, in geval van een storing.

Voordeel 5: Fallback fileserver
Naast de primaire fileservers, die maximaal redundant zijn uitgevoerd (RAID5, geheugen, voedingen, etc), staan fallback fileservers, die in het geval van een grote storing de dienst kunnen overnemen. Zelf bij het volledig uitvallen van uw primaire fileserver, kan direct de fallback fileserver met de laatste backup worden geactiveerd. Overdreven? Misschien wel. Byte heeft nog nooit een dergelijk fallback hoeven te gebruiken, maar het is wel een extra zekerheid!

Voordeel 6: Piekbelasting
Doordat het Byte cluster ruim is overgedimensioneerd, kan Byte enorme piekbelastingen verwerken. Prettig om te weten, dat als uw bedrijf in het nieuws is, of een grote actie voor haar klanten doet, dat uw website het altijd doet! Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld stomwijzer.nl .

Voordeel 7: Beveiliging
Byte heeft state-of-the-art beveiligingstechnieken. Naast vele open source technieken en basisvoorzieningen (firewall, etc), gebruikt Byte nog een aantal extra's:
* Databaseservers zijn gescheiden van de webservers.
* Hackers worden vaak geautomatiseerd afgeweerd (zelfontwikkelde Hacker Slayer neutraliseert malafide scripts).
* Dagelijks klein onderhoud: onze server specialisten voeren dagelijks klein onderhoud uit. Byte doet geen concessies op het gebied van veiligheid en stabiliteit.


Professionele hosting
Byte heeft zich ondertussen bewezen in de hostingmarkt. Byte groeit snel, mede door het vertrouwen dat zij krijgt van grote organisaties en de vele tientallen webdesigners en applicatieontwikkelaars die hun hosting bij Byte onderbrengen.

Voordeel 8: Jarenlange ervaring en heldere service
Byte werkt met een hecht team van professionals, gekenmerkt door jarenlange ervaring en een hoog opleidingsniveau. Dit garandeert stabiliteit en veiligheid. Maar het garandeert ook slagkracht, mocht zich onverhoopt een storing of probleem voordoen!

Ook krijgt u de service die u wilt. U kunt met Byte precies afspreken hoe u uw service wilt. Snelle e-mail support, professionele telefonische ondersteuning? U mag het zelf kiezen, wij garanderen goede service!

Voordeel 9: Snelle backup en recovery
Elke hostingprovider zegt dat ze backups maken, zelden doen ze het ook. Byte heeft een geavanceerd backup systeem en duidelijke procedures voor backups. Sterker nog, u kunt zelfs historische backups opvragen (tot 14 dagen terug). Ook wordt een verzoek voor recovery van een backup snel voor u uitgevoerd, dat garanderen we.

En de kosten?

Voordeel 10: Scherpe tarieven
Al deze bovenstaande voordelen krijgt u bij al onze Business Hosting pakketten! Waarom loopt u onnodig risico op downtime bij uw hostingprovider of met uw eigen fysieke server? We zijn er van overtuigd dat we beter en goedkoper zijn dan uw huidige oplossing.

Referenties
- Rabobank (verschillende vestigingen en jongrabo)
- Artsen Zonder Grenzen (verschillende sites en domeinnamen)
- Krezip
- Nedap
- TNT Post
- Hi KPN (paarszien.nl)
- Gemeentes (Enschede, Assen, Zwolle, Boxmeer)
- Frans Bauer (Website en vele tientallen domeinnamen)
- Najib Amhali
- Croon Installatie Techniek
- Stomwijzer.nl (100 duizenden hits binnen een dag)
- Buienradar.nl (100duizenden hits als het regent)


Ervaringen met Byte van zakelijke klanten
Waardering overScorePositiefNegatiefAantal
Afhandeling van de bestelling(en)100%0%17
Beschikbaarheid van de diensten100%0%17
Kwaliteit van de diensten100%0%17
De (telefonische) ondersteuning100%0%15
De prijs en kwaliteit verhouding94%6%17
Totale waardering van de ISP100%0%17
Meer informatie over en ervaringen met Byte op ISPGids.com

Contact
Byte Internet
Rokin 52-3
Meer informatie op www.byte.nl of via accounts@byte.nlOplossingen Portfolio:
Webhosting
Applicatie hosting
Managed infrastructuur

Product Portfolio:
Domeinnamen
Webhosting
Dedicated
Audio/Video Broadcasting

Geselecteerd door BIZP.NL:
Byte is door BIZP.NL geselecteerd op kwaliteit en een zakelijke instelling.

Daarmee behoort Byte tot de 10% partijen in de branche die zich hiervoor kwalificeren!

Hierdoor weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat!


Dit is een initiatief van xCAT.nl Publishing (Ontwikkeld door Arnout Veenman) Klik hier om feedback te geven.
Copyright 2006-2007 - xCAT.nl Publishing - Juridische kennisgeving