BIZP.NL - Hét overzicht van managed hosting providers

Luna.nl B.V.Onderneming:
Naam: Luna.nl BV
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap (B.V.)
Opgericht: 01-01-1994

Contactinformatie:
Puntegaalstraat 109
3024 EB Rotterdam
Nederland

Algemene informatie:
Eigen datacentrum
Eigen netwerk

Aangesloten bij:
SIDN

Bezoek de website:
www.luna.nl
Algemeen
Luna is opgericht in 1994. In de afgelopen 15 jaar heeft Luna zich ontwikkeld tot dÚ innovatieve Service Provider die SaaS, Cloud Computing en Hosting-platformen ontwikkelt, realiseert en onderhoudt voor de business-to-business markt vanuit een sterke en persoonlijke band met de klant. Technologie is onze passie en gedreven door de wensen van onze klanten beheren we een geavanceerd, dubbel uitgevoerd netwerk dat onze datacenters in Rotterdam, Amsterdam, Albuquerque (VS) en Sjanghai (China) verbindt. Luna biedt oplossingen door middel van maatwerk en levert haar diensten uitsluitend op state-of-the-art hardware en software.

In onze datacenters werken we met IBM Bladecenters waarop we met behulp van VMWare servers virtualiseren. Uiteraard is ook een beveiligde, betrouwbare en eventueel dubbel uitgevoerde internetverbinding van essentieel belang om de centraal gehoste software te gebruiken. Luna levert hiervoor oplossingen op maat, op basis van glasvezel-, SDSL en ADSL. Het verkeer over deze verbindingen kan versleuteld worden, zodat de vertrouwelijkheid van de gegevensoverdracht gewaarborgd is.

Oplossingen
Vanuit de filosofie van Luna staan de klanten te allen tijde 'centraal'. Luna verdiept zich in de problematiek van de klanten en biedt oplossingen door middel van maatwerk. Steeds vaker kiezen MKB-ers ervoor hun servers extern onder te brengen (outsourcen). Zo weten ze zich verzekerd van van probleemloos functionerende, volledige beheerde servers. Luna is voor deze bedrijven hÚt aanspreekpunt. Daarnaast richt Luna zich op softwarebedrijven die hun software volgens SaaS aanbieden. Onze optimale afstemming van de hosting op de applicatie garandeert een ongeëvenaarde klantervaring.

Infrastructuur
Luna zoekt constant naar slimme oplossingen om aan uw hostingwensen te voldoen. Daarvoor investeren wij voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe producten. Bij Luna kunt u rekenen op een uitstekende bereikbaarheid, een optimale service en een hoge betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat uw internetapplicaties, websites en kantoorautomatisering optimaal beschikbaar zijn, zowel in samenspraak met uw ICT-afdeling als geheel door Luna beheerd.

Meer informatie over en ervaringen met Luna.nl B.V. op ISPGids.com

Contact
U kunt telefonisch contact opnemen op 010-7502000 of een e-mail sturen naar luna@luna.nl en uiteraard ook de website bezoeken op www.luna.nlOplossingen Portfolio:
Webhosting
Applicatie hosting
Server hosting
Managed infrastructuur
Vestigingen koppelen
Thuiswerken
Mobielwerken
Telefonie
Systeembeheer (op locatie)
Backup

Product Portfolio:
Domeinnamen
Webhosting
Colocatie
Dedicated
Virtueel LAN

Geselecteerd door BIZP.NL:
Luna.nl B.V. is door BIZP.NL geselecteerd op kwaliteit en een zakelijke instelling.

Daarmee behoort Luna.nl B.V. tot de 10% partijen in de branche die zich hiervoor kwalificeren!

Hierdoor weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat!


Dit is een initiatief van xCAT.nl Publishing (Ontwikkeld door Arnout Veenman) Klik hier om feedback te geven.
Copyright 2006-2007 - xCAT.nl Publishing - Juridische kennisgeving